Priser

Generelt

Prisen for netop din opgave afhænger meget af hvad du har af krav til opgaven og hvor tidsrammen er for opgaven. Hvis du har brug for et mere konkret tilbud er du mere end velkommen til at kontakte os.

Generel timepris for alle opgaver: 250 kr./timen

Logo-design

Prisen for et logo afhænger af flere forskellige parametre. Har du et tidligere logo, som skal opdateres eller starter vi fra bunden af. Det har også betydning for om der skal laves et typografisk logo (kun i tekst) eller om der også indgår grafiske elementer. Desuden vil antal revisioner af logoet og antal timer spille ind på den endelige pris.

Typisk pris: 1.000 til 3.000 kr. afhængig af opgavens størrelse.

Ny hjemmeside

Prisen for en helt ny hjemmeside er meget svær at fastsætte, da det afhænger rigtig meget af dine visioner for hjemmesiden, heribladt designet, størrelsen og funktionaliteten. Vi anbefaler at du kontakter os så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Typisk pris: 3.000 til 20.000 kr. afhængig af krav til hjemmesidens design og indhold.

Opdatering af eksisterende

Har du allerede en hjemmeside som trænger til en kærlig hånd, kan vi også hjælpe der. Prisen afhænger dog af, hvor meget der skal opdateres. Det er selvfølgelig billigst hvis du bare skal have opdateret en enkelt ting eller to, men dyrest hvis du vil lave et komplet redesign af hjemmesiden.

Typisk pris: Fra 500 kr. afhængig af arbejdsopgaver.

Webshop

Prisen for en webshop afhænger af, hvor meget du vil have lavet. Det er billigst hvis du bare vil have installeret et webshop system og selv står for designet og opsætningen, mens det selvfølgelig koster mere hvis du også ønsker at vi skal stå for designet og opsætningen af webshoppen (heriblandt varer).

Typisk pris: Fra 1.000 kr. afhængig af arbejdsopgaver.

Apps

Prisen for en mobilapplikation afhænger meget af, hvilke platforme som applikationen skal være kompatible med (Android/iOS) samt funktionaliteten af applikationen. Ligesom ved en ny hjemmeside, er det meget svært at give en fast pris og vi anbefaler derfor at du kontakter os så vi kan give et tilbud på netop dit projekt.

Typisk pris: Fra 5.000 kr. pr. platform og afhængig af størrelsen og funktionaliteten af applikationen.

CMS-systemer og medlemssystem til organisering af sportsklubber eller fællesskaber

Typisk pris: Fra 5.000 kr. afhængig af funktionaliteten af systemet.