Kan vi hjælpe?

Hos CS Concept har vi mange forskellige ekspertiser på trods af det lille team. Om det omhandler hjemmesider, apps eller søgeoptimering, så kan vi klare det. Vi arbejder hele tiden imod af få udvidet vores horisont og oparbejde en ekspertise indenfor de kompentencer vi har.

Sæt dit fingeraftryk

Grafisk profil og branding-strategier

Hos CS Concept vil vi meget gerne hjælpe dig med, at få sat dit unikke fingeraftryk på nettet eller print. Om det skal være igennem en webshop, et visitkort, en plakat eller et helt andet produkt, så hjælper vi gerne. Vi har desuden kompetencer inden for branding på sociale medier og erfaring med reklamering og brand-strategi på Facebook, Instagram og Twitter.

 

Altid lige ved hånden

Mobilapplikationer og responsivt web-design

Vi sørger altid for, at de løsninger vi laver også passer godt på tablet og mobil. Dermed kan dine brugere altid tilgå dit indhold lige meget hvor de er og hvilken enhed de bruger. Vi kan også lave mobilapplikationer til Android og iOS hvis det passer bedst til din løsning.

 

Søger du hjælp?

SEO-optimering, søgemaskiner og Google

Vil du højere op på resultatlisten på Google når folk søger efter din virksomhed? Vi kan Search Engine Optimize din hjemmeside, så Google og andre søgemaskiner bedre kan tilgå dit indhold og bedre kan finde ud af, hvad præcis din hjemmeside handler om.

 

Få fyldt kurven

Webshops, WooCommerce og Prestashop

Sælg dine produkter online. Vi kan installere og opsætte webshop løsninger baseret på enten WordPress eller Prestashop. Løsningen vælger vi sammen med dig ud fra dine behov og ønsker og skal nok guide dig når du sælger dine produkter online.

 

Lad det komme an på en prøve?

Brugertest, UI/UX og målgruppe

Når du får specialproduceret en løsning hos os tester vi den meget gerne igennem. Vi hjælper med at finde ud af om det er sammen med dig eller testpersoner fra din målgruppe. Vi udfører test indenfor UI (User Interface) for at teste design og vi tester også meget gerne UX (User Experience) for at sikre, at dine brugere får den bedst mulige oplevelse.

 

Din digitale stylist

Hjemmesider i WordPress, Photoshop, Illustrator & InDesign

Alt skal digitaliseres. Vi kan hjælpe dig med at skabe dit digitale image med alt fra hjemmeside i det brugervenlige WordPress, til reklamemateriale til Facebook og andre sociale medier, til grafisk design af visitkort, prislister og andre layout-opgaver. Vi hjælper desuden med logo-design eller en opfriskning af nuværende designs. Handler det om opgaver til print, klarer vi også det.